Over Grietje Bron

UPDATE:
Na ruim 43 jaar werkzaam te zijn geweest in dit altijd weer boeiende beroep, heb ik besloten het rustiger aan te doen vanaf 1 januari 2022. De praktijk zal niet alle dagen meer geopend zijn, zie ook openingstijden. Ook zal ik niet iedere week aanwezig zijn, maar telefonisch ben ik goed bereikbaar op het vertrouwde nummer.

Fysiotherapie is voor mij nog steeds een boeiend vak. Ik werk vanaf 1979 onafgebroken fulltime en vanaf 1992 in mijn eigen praktijk aan de Flevo 41.

Ik ben BIG-geregistreerd en sta ingeschreven in KRF NL, het nieuwe kwaliteitsregister voor de fysiotherapeuten van Nederland. Daarnaast ben ik lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).
In de afgelopen jaren heb ik vele cursussen en bijscholing gevolgd.

Dry needling bij Myofasciale pijnklachten, ook wel de onbegrepen pijnklachten genoemd.
Medische fitness
Bekkenpijnklachten (Spine en Joint centrum Rotterdam)
Chronische pijnklachten
Rompstabiliteit-training (o.a. met bal)
Diverse cursussen voor rug-schouder-nekklachten
Medical Taping
Hierdoor ben ik een allround fysiotherapeut die goed in staat is samen met jou de pijn-en beweegproblemen die jou hinderen in het dagelijkse leven op te lossen.


Contact

In een persoonlijk gesprek kan ik jouw medische vragen goed beantwoorden.

Neem contact op!

Zorgverzekering

Goed nieuws! Je hebt geen verwijsbrief meer nodig van je huisarts.

Meer weten?