Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website(s) wordt beschikbaar gesteld door Fysiotherapie G. Bron. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Fysiotherapie G. Bron is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite(s) van Fysiotherapie G. Bron toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Fysiotherapie G. Bron kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

Auteursrechten

Fysiotherapie G. Bron behoudt zich het auteursrecht van de op deze website(s) vermelde teksten, beeldmerken, logo’s en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Fysiotherapie G. Bron. Via het contact-formulier kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Doel van de website

Fysiotherapie G. Bron heeft zich primair ten doel gesteld om websitebezoekers te informeren over haar activiteiten en haar producten en diensten.

Privacy

Fysiotherapie G. Bron hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website(s). De informatie over bezoeken aan deze website (bijvoorbeeld IP adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische en statistische verwerkingen en zal nooit worden gebruikt als middel om individuele personen te identificeren. In de privacy verklaring staat nog meer informatie hieromtrent.


Privacy-statement

© 2018 Fysiotherapie G. Bron
Flevo 41
9204 JL Drachten
Tel: 0512-518926
info@fysiotherapiegbron.nl
kvk 59145285